Ένας website builder, σας δίνει την δυνατότητα, να δημιουργήσετε το δικό σας επαγγελματικό website, σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές. To κόστος κατασκευής ιστοσελίδων με έναν website builder, είναι 5 έως 10 φορές μικρότερο, από το κόστος ανάθεσης της κατασκευής σε έναν web designer, χωρίς να επηρεάζεται ποιοτικά το αποτέλεσμα.

Ένας επαγγελματικός website builder, διαθέτει όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε, όπως τεράστιες συλλογές από website templates, ώστε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό design του website σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέγετε το layout και τα γραφικά του website σας και να περάσετε τα περιεχόμενα.

Νομίζω ότι οι website builders άλλαξαν το χάρτη που ονομάζεται “website creation”, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να δημιουργήσουν επαγγελματικές ιστοσελίδες, σε πολύ μικρό κόστος και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε την αφρόκρεμα της αγοράς. Οι website builders που έχω επιλέξει να παρουσιάσω, είναι όλοι βραβευμένοι και πρωτοπόροι στο είδος τους. Είναι απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε την δική σας κερδοφόρα επιχείρηση και όχι απλά ένα website.

Site Build It

Για αρχή αξίζει να παρακολουθήσετε το εισαγωγικό video, του δημιουργού του Site Build It, Ken Evoy.

Το Site Built It είναι το καλύτερο και πληρέστερο πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων που κυκλοφορεί στην αγορά. Πρόκειται ένα εξαιρετικό πακέτο που περιλαμβάνει:

• Τον διάσημο web builder, πολύ φιλικό στην χρήση συνοδευόμενο από video εκμάθησης

• Keyword tool, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά

• SEO tool, ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να διορθώσετε αν οι σελίδες σας δεν έχουν καλή κατάταξη από τις μηχανές αναζήτησης

• Crawler Tracking Tool, ώστε να γνωρίζετε αν οι μηχανές αναζήτησης είναι up to date με τις σελίδες σας

• Search Engine submission tool, το οποίο καταχωρεί αυτόματα το site σας σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης

• Πολύ μεγάλο αριθμό από Website Templates, για να διαλέξετε τα γραφικά που ταιριάζουν στο δικό σας website

H αλήθεια είναι ότι το site build it είναι έτσι διαμορφωμένο, ώστε να δημιουργείς ιστοσελίδες χωρίς να καταλαβαίνεις καλά καλά τι κάνεις. Πολύ φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον εργασίας και με πολλά χρήσιμα εργαλεία για την προώθηση μιας ιστοσελίδας. Στο SBI θα βρείτε ένα από τα καλύτερα SEO software της αγοράς.

Πρόκειται πραγματικά για ένα πλήρες πακέτο με όλα τα εργαλεία στην διάθεση σας. Με ένα click προσθέτεις blog, forum, γραφικά, κείμενο και ότι άλλο μπορεί ένας επαγγελματίας να χρειαστεί. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Αξίζει να δείτε οπωσδήποτε τα αποτελέσματα που είχε από άλλους χρήστες του SBI. Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

Vodahost

Η vodahost διαθέτει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκμάθησης μέσω video, που έχω δει. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της vodahost, είναι ότι προσφέρει απεριόριστο χώρο φιλοξενίας (hosting), απεριόριστο αριθμό ιστοσελίδων για κάθε λογαριασμό, απεριόριστο αριθμό domain για κάθε λογαριασμό και απεριόριστο bandwith. Σε γενικές γραμμές, μετά το site build it προσφέρει το πληρέστερο πακέτο στην καλύτερη δυνατή τιμή.

1&1 Website Builder

Εύχρηστος και πολύ δημοφιλής website builder. Είναι κατάλληλος για τη δημιουργία μικρών και επαγγελματικών ιστοσελίδων, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ μικρό κόστος.
Σας δίνει επίσης την δυνατότητα να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, αν μετανιώσετε γα την επιλογή σας. Ο χρόνος που σας δίνει η 1&1 για να μετανιώσετε είναι 90 ημέρες, χρονικό διάστημα που βρίσκω αρκετά ικανοποιητικό.