ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ

Content Marketing – Στρατηγική Περιεχομένων Ιστοσελίδας

  Ποια πρέπει να είναι η content marketing στρατηγική μιας επιχείρησης ώστε να έχει αποτελέσματα.

Συνέχεια →

Κατασκευή Ιστοσελίδων – Τι Πλατφόρμα Να Διαλέξεις

  Ποια πλατφόρμα να επιλέξεις για κατασκευή ιστοσελίδων; Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για την κατασκευή site. Για site παρουσίασης ή ειδησεογραφικό, θα επέλεγα WordPress, ενώ για ηλεκτρονικό κατάστημα ανάλογα τον αριθμό προϊόντων.

Συνέχεια →

Web Hosting – Τι Πρέπει Οπωσδήποτε Να Προσέξεις

  Με ποια κριτήρια να επιλέξεις web hosting. Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις για να μην έχεις προβλήματα με την ιστοσελίδα σου. Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το πακέτο hosting του provider.

Συνέχεια →

Πως να χτίσεις έναν Email Marketing μηχανισμό που να φέρνει πωλήσεις και ρευστότητα

Έχω χρησιμοποιήσει πολλούς μηχανισμούς και μέσα προώθησης και το email marketing είναι με διαφορά το μέσο που φέρνει τις περισσότερες πωλήσεις. Πολλοί έχουν βιαστεί να το ξεγράψουν. Στην αρχή ήταν το RSS. Υποτίθεται πως θα προσπερνούσε το email. Σήμερα αμφιβάλω αν ξέρουν οι περισσότεροι καν τι είναι. Στην συνέχεια ήταν το Facebook, το οποίο παρ’…

Συνέχεια →

3 Μοιραία Λάθη Στην Online Διαφήμιση Που Πιθανόν Κάνεις

     

Συνέχεια →

Πως να διαφημίσεις προϊόντα και υπηρεσίες με κέρδος

Η επιτυχημένη διαφήμιση είναι το μυστικό για ραγδαία ανάπτυξη. Είναι ένας γρίφος που αν πραγματικά θέλεις να έχεις μια πολύ μεγάλη και σταθερή ροή πωλήσεων και να φέρεις την επιχείρησή σου εκεί που ονειρεύεσαι, πρέπει να ξεκλειδώσεις. Όταν μιλάω με επιχειρηματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες σχετικά με διαφήμιση, μία συνηθισμένη αντίδραση είναι η εξής: «Δοκίμασα… Δεν…

Συνέχεια →

Πώς να δημιουργήσεις ΑΜΕΣΑ πωλήσεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ σε διαφήμιση

Πρόκειται για έναν πολύ εύκολο αλλά παράλληλα πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να δημιουργήσεις ένα μεγάλο αριθμό πωλήσεων, σε μικρό χρονικό διάστημα, εκμεταλλευόμενος πόρους που έχεις ήδη στην κατοχή σου. Πρόκειται για μια τεχνική που χρησιμοποιώ συχνά με μεγάλη επιτυχία και που αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τον τύπο marketing που εφαρμόζω θα σε εκπλήξει ευχάριστα…

Συνέχεια →

Νέο Project: Ηλμάκω

Νέο project για εμάς το Ηλμάκω που εμπορεύεται ηλεκτρολογικό υλικό. Ο πελάτης μας προσέγγισε για να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας στην Google. Η κατάταξη μέχρι στιγμής δεν είναι αυτή που θέλει και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Θα επανέλθω με νεότερα για το project.

Συνέχεια →

Aweber – Ανέβασμα λίστας και αποστολή email

Δες την Aweber εδώ Αυτό το video δείχνει πως να ανεβάσεις μία λίστα από emails στην Aweber και πως να στείλεις ένα email (broadcast) στην λίστα αυτή. Προσφέρονται βήμα προς βήμα οδηγίες για το πως να χρησιμοποιήσεις αυτή την εξαιρετική email management πλατφόρμα.

Συνέχεια →

Πως Να διορθώσεις Μια Διαφήμιση Στο Internet Που Δεν Αποδίδει

Διόρθωσε τις διαφημίσεις του internet που δεν αποδίδουν με αυτή την internet marketing στρατηγική. Πανίσχυρη στρατηγική στο online advertising με remarketing.

Συνέχεια →

Νέο Project – Λάδια Αυτοκινήτου OilsMotoAuto.gr

Ανακατασκευή του oilsmotoauto.gr που εμπορεύεται λαδια αυτοκινητου. Εκτός από την ανακατασκευή έχει ξεκινήσει και το SEO της σελίδας. Η ιστοσελίδα έχει ήδη μια καλή κατάταξη και στοχεύουμε τις πρώτες θέσεις.

Συνέχεια →

Ο Ευκολότερος Τρόπος Για Αύξηση Πωλήσεων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για αύξηση πωλήσεων. Κατά την γνώμη μου ο ευκολότερος είναι με το να χαμηλώσεις το κόστος για έναν υποψήφιο πελάτη της πρώτης συναλλαγής.

Συνέχεια →

Σελίδα 1 από 15